Home » Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι & Προϋποθέσεις

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε να τηρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές.

 1. Υπηρεσίες: Η ιστοσελίδα μας παρέχει μια διαδικτυακή πλατφόρμα για κρατήσεις μεταφοράς ατόμων χρησιμοποιώντας διάφορα είδη οχημάτων, όπως αυτοκίνητα, μίνιβαν, λεωφορεία μεσαίας και μεγάλης κατηγορίας.
 2. Διαδικασία Κρατήσεων:
  a) Επιβεβαίωση Κράτησης: Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κράτησης, θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης με ένα κουπόνι που περιλαμβάνει τις λεπτομέρειες της υπηρεσίας μεταφοράς σας, συμπεριλαμβανομένων οδηγιών για το πως θα συναντήσετε τον οδηγό σας και που θα σας περιμένει.
  b) Καθυστερήσεις Πτήσεων: Οι ώρες άφιξης των πτήσεων παρακολουθούνται, και η πολιτική αναμονής της εταιρίας μας για τις καθυστερήσεις πτήσεων είναι η ακόλουθη:
  i) Καθυστερήσεις πτήσεων έως και 1 ώρα από την αρχική προγραμματισμένη ώρα πτήσης είναι αποδεκτές.
  ii) Για καθυστερήσεις πτήσεων πάνω από 1 ώρα, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων, και θα σας ενημερώσουμε αναλόγως.
  c) Ακυρώσεις: Μπορείτε να ακυρώσετε την κράτησή σας έως 48 ώρες πριν από τη συμφωνηθείσα ώρα παραλαβής και να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Για ακυρώσεις εντός 48 ωρών από τη συμφωνηθείσα ώρα παραλαβής, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην παρέχει καμία αποζημίωση. Για προπληρωμένες κρατήσεις, οι επιστροφές χρημάτων για ακυρώσεις θα γίνονται στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή εντός 7 εργάσιμων ημερών.
 3. Προορισμοί και Μεταφορές:
  α) Εάν ο προορισμός σας δεν αναφέρεται στη λίστα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, και θα χαρούμε να σας παρέχουμε προσφορά.
  β) Για μεταφορές από το αεροδρόμιο (αφίξεις), παρακαλούμε δώστε μας την ώρα άφιξης όπως αναγράφεται στο αεροπορικό σας εισιτήριο χωρίς καμία τροποποίηση.
  γ) Για μεταφορές προς το αεροδρόμιο (αναχωρήσεις), παρακαλούμε δώστε μας την ώρα που θα πρέπει να σας παραλάβουμε, λαμβάνοντας υπόψη την χρονική διάρκεια μεταφοράς προς το αεροδρόμιο και υπολογίζοντας να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο 2 ώρες πριν από την πτήση.
  δ) Πολιτική αποσκευών: Κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μία αποσκευή με μέγιστο βάρος 20 κιλών (μέγιστο συνδυασμένο μέγεθος 158 εκατοστά). Οποιαδήποτε υπέρβαση του ορίου των αποσκευών πρέπει να αναφέρεται κατά την κράτηση. Για 3/4 επιβάτες με μεγάλες βαλίτσες ή/και καρότσι μωρού, παρακαλούμε κάντε κράτηση για το minivan. Στην περίπτωση που απαιτούνται επιπλέον οχήματα για τη μεταφορά μη δηλωμένων αποσκευών, ο επιβάτης είναι υπεύθυνος για την κάλυψη τυχόν επιπλέον εξόδων.
 1. Ο Οδηγός και η Μεταφορά:
  α) Θα αναθέσουμε έναν οδηγό και ένα όχημα βάσει των απαιτήσεων της κράτησής σας.
  β) Ο οδηγός θα σας περιμένει μέχρι 45 λεπτά μετά την προσγείωση της πτήσης σας. Εάν καθυστερήσετε στο τελωνείο, στο τμήμα  μετανάστευσης, παραλαβής αποσκευών ή απώλεια αποσκευών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να διασφαλίσετε ότι ο οδηγός σας θα περιμένει.
  γ) Θα πρέπει να μας ενημερώσετε εάν υπάρχουν ανήλικοι στην κράτησής σας. Για αυτό το λόγο, παρέχουμε καθίσματα μωρού ή booster δωρεάν. Κατά την κράτηση, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πόσα θα χρειαστείτε. Εάν θέλετε να φέρετε τα δικά σας καθίσματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας στην κράτησή σας. 
 2. Πολιτική Απορρήτου
  α) Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας και δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το GDPR. Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τον σκοπό της παροχής των υπηρεσιών μας.
  β) Δεν θα αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός αν απαιτείται από το νόμο.
 3. Απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα εντός του οχήματος.
 4. Τα ανήλικα πρέπει να συνοδεύονται από έναν ενήλικα.
 5. Η κατανάλωση τροφίμων δεν επιτρέπεται στο εσωτερικό του οχήματος.
 6. Ο αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας είναι υποχρεωτικό μέρος της σύμβασης σύμφωνα με το ισχύον δίκαιο.
 7. Σε ειδικές περιπτώσεις, η Exit Travel EE διατηρεί το δικαίωμα να στείλει διαφορετικό όχημα από αυτό που αναφέρεται στο κουπόνι. Ωστόσο, είμαστε πάντα υποχρεωμένοι να είμαστε στην ώρα μας και στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης για να μεταφέρουμε τους πελάτες μας στον προορισμό τους.
 8. Η Exit Travel EE διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει στο προγραμματισμένο ραντεβού έως και 15 λεπτά, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕO ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ: Οι παρόντες όροι θα διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία για τα θέματα που δεν έχουν ρητά καθοριστεί. Όσον αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που υπόκεινται σε αυτούς τους όρους, ο Πάροχος και ο Χρήστης συμφωνούν να υποβάλλουν οποιαδήποτε διαφορά που μπορεί να προκύψει σε τέτοια θέματα, στα Δικαστήρια που ανήκουν στη δικαιοδοσία του κατοικίας του Παρόχου (αν είναι νομικό πρόσωπο) ή του Χρήστη (αν είναι φυσικό πρόσωπο). Στην περίπτωση που ο Χρήστης έχει την κατοικία του εκτός Ελλάδας, ο Πάροχος και ο Χρήστης, αποδέχονται ρητά την δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης (Ελλάδα).

Γενικοί όροι και πολιτική απορρήτου:
ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ.

Η Exit Travel EE (εφεξής η Εταιρεία) παρέχει στους Χρήστες τις ακόλουθες πληροφορίες: Επωνυμία Εταιρείας: Exit Travel EE 

Διεύθυνση Εταιρείας: Πόντου 104, Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη, Ελλάδα Αριθμός Φορολογικού Μητρώου: 800544195 

Τηλέφωνο: 0030 2510 230333 

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]

Ιστοσελίδα: www.exitbus.gr

1.- ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η Exit Travel EE, ως αρμόδιος φορέας για την ιστοσελίδα, παρουσιάζει το παρόν έγγραφο στους Χρήστες της, το οποίο διέπει τη χρήση της ιστοσελίδας www.exitbus.gr. Στόχος της Εταιρείας είναι να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις που ορίζονται στο Νόμο 34/2002 για την Κοινωνία της Πληροφορίας και τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικού Εμπορίου (LSSICE ή LSSI) και να ενημερώνει όλους τους Χρήστες για τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας.

Μέσω της ιστοσελίδας, η Exit Travel EE παρέχει στους Χρήστες πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο. Με την πρόσβαση σε αυτήν την ιστοσελίδα, οποιοδήποτε πρόσωπο αναλαμβάνει το ρόλο του Χρήστη (εφεξής ο Χρήστης), που συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή καθεμιάς από τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στην παρούσα νομική ειδοποίηση, καθώς και οποιωνδήποτε άλλων νομικών διατάξεων που ισχύουν.

Ως Χρήστης, είναι δική σας ευθύνη να διαβάζετε προσεκτικά τη παρούσα Νομική Ειδοποίηση κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα, καθώς ενδέχεται να υπάρξουν τροποποιήσεις. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποιαδήποτε πληροφορία ενδέχεται να εμφανιστεί στην ιστοσελίδα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή ειδοποίηση προς τους Χρήστες. Η απλή δημοσίευση των ενημερωμένων πληροφοριών στην ιστοσελίδα θεωρείται επαρκής ειδοποίηση.

2.- ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

2.1. Δωρεάν πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας

Η Exit Travel EE παρέχει δωρεάν πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών που διατίθενται στην ιστοσελίδα της. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτούν την καταβολή συγκεκριμένης χρέωσης όπως περιγράφεται στη γενική σύμβαση όρων.

2.2. Εγγραφή χρήστη

Αν και η πλειονότητα των υπηρεσιών δεν απαιτούν προηγούμενη εγγραφή ή συνδρομή, η Exit Travel EE ενδέχεται να απαιτήσει από τους χρήστες να συμπληρώσουν μια φόρμα εγγραφής χρήστη για να έχουν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην ενότητα υπηρεσιών.

2.3. Ακρίβεια και αλήθεια των πληροφοριών

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες πρέπει να είναι αληθείς και ακριβείς. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση ότι οι πληροφορίες που παρέχουν στην Exit Travel EE είναι ενημερωμένες και αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάστασή τους. Οποιεσδήποτε ψευδείς ή ανακριβείς πληροφορίες που παρέχονται από τους χρήστες θα είναι αποκλειστικά δική τους ευθύνη και ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιές στην Exit Travel EE ή προς τρίτους.

2.4. Ανήλικοι

Οι ανήλικοι πρέπει να λάβουν εκ των προτέρων τη συγκατάθεση των γονέων, κηδεμόνων ή των νόμιμων εκπροσώπων τους πριν χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που παρέχονται από την Exit Travel EE. Οι γονείς, οι κηδεμόνες ή οι νόμιμοι εκπρόσωποι είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες που εκτελούνται από ανηλίκους υπό τη επίβλεψή τους, συμπεριλαμβανομένου του να καθορίζουν το συγκεκριμένο περιεχόμενο στο οποίο έχουν πρόσβαση οι ανήλικοι.

2.5. Υποχρέωση σωστής χρήσης του Διαδικτύου

Οι χρήστες συμφωνούν να χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα σύμφωνα με το νόμο και την παρούσα νομική ειδοποίηση, καθώς και με τη ηθική, ήθη και έθιμα. Οι χρήστες πρέπει να αποφεύγουν τη χρήση της ιστοσελίδας για παράνομους ή απαγορευμένους σκοπούς και/ή οποιονδήποτε σκοπό που μπορεί να βλάψει, να απενεργοποιήσει, να επιβαρύνει, να υποβαθμίσει ή να εμποδίσει την κανονική χρήση του ιστοσελίδας ή του υπολογιστικού εξοπλισμού, των εγγράφων, αρχείων και κάθε είδους περιεχομένου που αποθηκεύεται σε οποιοδήποτε υπολογιστικό εξοπλισμό της Exit Travel EE.

Οι χρήστες δεσμεύονται να μην μεταδίδουν, διαδίδουν ή καθιστούν διαθέσιμες σε τρίτους πληροφορίες, δεδομένα, περιεχόμενο, μηνύματα, γραφικά, σχέδια, αρχεία ήχου ή εικόνας, φωτογραφίες, ηχογραφήσεις, λογισμικό και, γενικά , κάθε είδους υλικό που:

(α) παραβαίνει ή επιχειρεί να παραβιάσει τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις δημόσιες ελευθερίες που αναγνωρίζονται από το Σύνταγμα, τις διεθνείς συνθήκες και άλλους εφαρμοστέους νόμους· (β) προκαλεί, υποκινεί ή προωθεί ενέργειες που είναι εγκληματικές, εξευτελιστικές, συκοφαντικές, βίαιες ή, γενικά, αντίθετες με το νόμο, τα ήθη και τη δημόσια τάξη· (γ) να προκαλέσουν, να υποκινήσουν ή να προωθήσουν μεροληπτικές ενέργειες, στάσεις ή σκέψεις με βάση το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία, τις πεποιθήσεις, την ηλικία ή την κατάσταση· (δ) αντιβαίνει στα δικαιώματα που σχετίζονται με την τιμή, το προσωπικό ή οικογενειακό απόρρητο ή την εικόνα του ατόμου· (ε) προδικάζει την αξιοπιστία της Exit Travel EE ή τρίτων· και (στ) συνιστά παράνομη ή παραπλανητική διαφήμιση.

3. ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Exit Travel EE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν από πληροφορίες τρίτων που δημοσιεύονται στον ιστοσελίδα μας. Αν και έχουμε ελέγξει και δοκιμάσει την ιστοσελίδα μας για τη σωστή λειτουργία της, ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις όπως σφάλματα προγραμματισμού, ανωτέρα βία, φυσικές καταστροφές, απεργίες ή παρόμοιες περιστάσεις που θα μπορούσαν να δυσχεράνουν την πρόσβαση στην ιστοσελίδα. Δεν εγγυόμαστε τη διαθεσιμότητα, τη συντήρηση και την αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών και του περιεχομένου της, ούτε την ύπαρξη ιών, κακόβουλων προγραμμάτων ή επιβλαβούς περιεχομένου. Η Exit Travel EE δεν ευθύνεται για ζημίες που προκύπτουν από παράνομη, αμέλεια, δόλια χρήση της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών της ή από την έλλειψη νομιμότητας, ποιότητας, αξιοπιστίας, χρησιμότητας και διαθεσιμότητας υπηρεσιών που παρέχονται από τρίτους. Δεν φέρουμε ευθύνη για ζημιές που προκύπτουν από την παράνομη ή ακατάλληλη χρήση της ιστοσελίδας μας.

4. COOKIES

Η ιστοσελίδα της Exit Travel EE ενδέχεται να χρησιμοποιεί cookies (μικρά αρχεία πληροφοριών που αποστέλλονται από τον διακομιστή στον υπολογιστή του χρήστη) για την διεξαγωγή βασικών λειτουργιών για τη σωστή λειτουργία και προβολής της ιστοσελίδας. Αυτά τα cookies είναι προσωρινά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της πλοήγησης. Δεν συλλέγονται προσωπικά στοιχεία μέσω αυτών των cookies. Δείτε την Πολιτική Cookies μας για περισσότερες πληροφορίες.

5. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Η ιστοσελίδα της Exit Travel EE ενδέχεται να ανακατευθύνει σε περιεχόμενο τρίτων, το οποίο δεν ελέγχουμε. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για αυτό το περιεχόμενο. Αναλαμβάνουμε την άμεση απόσυρση οποιουδήποτε περιεχομένου που ενδέχεται να παραβιάζει τους εθνικούς ή διεθνείς νόμους, την ηθική ή τη δημόσια τάξη και ενημερώνουμε τις αρμόδιες αρχές για το εν λόγω περιεχόμενο. Η Exit Travel EE δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε πληροφορία ή περιεχόμενο που μπορεί να περιλαμβάνεται σε φόρουμ, συνομιλίες, δημιουργούς ιστολογίων, σχόλια, κοινωνικά δίκτυα ή οποιοδήποτε άλλο μέσο που επιτρέπει σε τρίτους την ανεξάρτητη δημοσίευση περιεχομένου στην ιστοσελίδα μας. Ωστόσο, σύμφωνα με τη νομοθεσία περί Κοινωνίας της Πληροφορίας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου, συνεργαζόμαστε ενεργά με όλους τους χρήστες, τις αρχές και τις δυνάμεις ασφαλείας για την απόσυρση ή τον αποκλεισμό περιεχομένου που μπορεί να επηρεάζει ή να παραβιάζει τους εθνικούς ή διεθνείς νόμους, τα δικαιώματα τρίτων ή την ηθική και τη δημόσια τάξη. Εάν οι χρήστες θεωρούν ότι κάποιο περιεχόμενο μπορεί να υπόκειται στην παραπάνω κατηγοριοποίηση, θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως τον διαχειριστή της ιστοσελίδας.

6. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η Exit Travel EE αποδέχεται απόλυτα τους κανονισμούς προστασίας προσωπικών δεδομένων και εγγυάται την πλήρη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις που ορίζονται σε αυτούς τους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής μέτρων ασφαλείας τόσο στον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων όσο και στους ελληνικούς κανονισμούς για την προστασία δεδομένων. Παρακαλούμε δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.

7.- ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Σας ενημερώνουμε ότι η Exit Travel EE ενδέχεται να είναι παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα. Η επεξεργασία των δεδομένων που οι χρήστες παρέχουν στα κοινωνικά δίκτυα [με το να γίνουν ακόλουθοι του παρόχου στα κοινωνικά δίκτυα (ή/και πραγματοποιώντας οποιαδήποτε ενέργεια σύνδεσης ή σύνδεσης μέσω αυτών)] θα διέπεται από την παρούσα ενότητα, καθώς και από τις προϋποθέσεις χρήσης, τις πολιτικές απορρήτου και τους κανονισμούς για την πρόσβαση και τη χρήση των εν λόγω κοινωνικών δικτύων που έχουν επικυρωθεί προηγουμένως από τον χρήστη.

Η Exit Travel EE θα επεξεργαστεί τα δεδομένα σας για να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του παρόχου μέσω αυτών των κοινωνικών δικτύων, καθώς και για οποιονδήποτε άλλο σκοπό που επιτρέπεται από τους κανονισμούς των Κοινωνικών Δικτύων, αλλά δεν θα είναι υπεύθυνη για τις Πολιτικές Απορρήτου τους .

Απαγορεύονται οι ακόλουθες δημοσιεύσεις περιεχομένου:

• Οτιδήποτε είναι παράνομο σύμφωνα με εθνικούς, κοινοτικούς ή διεθνείς κανονισμούς ή εκτελεί δραστηριότητες που πιθανώς είναι παράνομες 

• Οτιδήποτε απειλεί τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων, την έλλειψη ευγένειας στο δίκτυο, ενοχλούν ή μπορούν να δημιουργήσουν αρνητικές απόψεις για τους χρήστες μας ή προς τρίτους και γενικά οποιοδήποτε περιεχόμενο κρίνει ακατάλληλο το Exit Travel EE.

• Και γενικά, οτιδήποτε αντιβαίνει στις αρχές της νομιμότητας, της εντιμότητας, της υπευθυνότητας, της προστασίας της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της προστασίας των ανηλίκων, της προστασίας της δημόσιας τάξης, της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, της προστασίας των καταναλωτών και των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Επίσης, η Exit Travel EE διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση από την ιστοσελίδα ή το εταιρικό κοινωνικό δίκτυο, όσα περιεχόμενα κρίνονται ακατάλληλα.

8.- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ Η ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, του προγραμματισμού, της επεξεργασίας, της συλλογής και άλλων στοιχείων που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της, τα σχέδια, τα λογότυπα, τα κείμενα, οι φωτογραφίες ή/και τα γραφικά αποτελούν ιδιοκτησία του Παρόχου ή, εάν είναι απαραίτητο, η χρήση τους βασίζεται σε συμφωνία άδειας χρήσης ή ρητή εξουσιοδότηση εκ μέρους του/των ιδιοκτήτη/ών. Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας προστατεύονται σύμφωνα με τους κανόνες πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας.

Ανεξάρτητα από το σκοπό για τον οποίο προορίζονταν, η ολική ή μερική αναπαραγωγή, χρήση, διανομή και δημόσια επικοινωνία απαιτούν προηγούμενη γραπτή εξουσιοδότηση από την Exit Travel EE. Οποιαδήποτε χρήση που δεν έχει προηγουμένως εξουσιοδοτηθεί από την Exit Travel EE θα θεωρείται σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας των ιδιοκτητών.

Τα σχέδια, τα λογότυπα, τα κείμενα ή/και τα γραφικά που δεν σχετίζονται με την Exit Travel EE και που ενδέχεται να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους, και είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε πιθανή δυνητική διαφωνία που μπορεί να προκύψει. Σε κάθε περίπτωση, η Exit Travel EE έχει την ρητή και εκ των προτέρων έγκριση των εν λόγω ιδιοκτητών.

Η Exit Travel EE αναγνωρίζει προς όφελος των ιδιοκτητών τα αντίστοιχα δικαιώματα βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας τους, με τα οποία η αναφορά ή η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα, δεν συνεπάγεται την ύπαρξη οποιωνδήποτε δικαιωμάτων ή οποιασδήποτε ευθύνης της Exit Travel EE για αυτά, καθώς και έγκριση, χορηγία ή σύσταση από την ίδια.

Για να κάνετε οποιαδήποτε παρατήρηση σχετικά με πιθανές παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ή βιομηχανικής ιδιοκτησίας, καθώς και οποιοδήποτε από τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Exit Travel EE μέσω του email επικοινωνίας παραπάνω.

9.- ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ Για την επίλυση διαφορών ή θεμάτων που σχετίζονται με αυτήν την ιστοσελίδα ή τις δραστηριότητες που αναπτύσσονται σε αυτήν, θα διέπονται από τους ισχύοντες νόμους στην Ελλάδα, στους οποίους οι συμβαλλόμενες πλευρές υποβάλλονται ρήτα, τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης είναι οι αρμόδιες αρχές που θα επιλύσουν όλες τις διαφορές που προκύψουν ή σχετίζονται με τη χρήση που πραγματοποιούν οι εν λόγω πλευρές.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ταυτότητα: Έξοδος Travel EE (επίσης η “Εταιρεία”)

ΦΠΑ: EL800544195

Ταχυδρομική διεύθυνση: Πόντου 104, Καλαμαριά-Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

E-mail: [email protected]

Η εταιρία Exit Travel EE, ως υπεύθυνος φορέας για την Ιστοσελίδα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 της 27ης Απριλίου 2016 (RGPD) και του Κρατικού Οργανικού Νόμου 3/2018 της 5ης Δεκεμβρίου LOPD_GDD, που σχετίζεται με την προστασία των φυσικών προσώπων όσον αφορά την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και άλλων σχετικών νόμων που αφορούν την προστασία προσωπικών δεδομένων και με τον Νόμο 34/2002 της 11ης Ιουλίου, Υπηρεσίες της Κοινωνίας της Πληροφορίας και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (LSSICE) σας ενημερώνει ότι έχει εφαρμόσει τα απαραίτητα τεχνικά, οργανωτικά και ασφαλείας μέτρα για την εγγύηση και την προστασία της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας και της διαθεσιμότητας των δεδομένων που εισάγονται.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους ακόλουθους σκοπούς:

• Πραγματοποίηση των απαραίτητων εμπορικών και διοικητικών βημάτων με τους χρήστες της ιστοσελίδας.

• Αποστολή εμπορικών επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, SMS, MMS, κοινωνικών δικτύων ή οποιουδήποτε άλλου ηλεκτρονικού ή φυσικού μέσου, σε περίπτωση που ο Χρήστης έχει ρητά συναινέσει στην αποστολή εμπορικών επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συνδρομής στο NEWSLETTER.

• Απάντηση σε ερωτήματα ή/και παροχή πληροφοριών που απαιτούνται από τον Χρήστη.

• Παροχή υπηρεσιών ή/και προϊόντων που έχουν συναφθεί ή εγγραφεί από τον Χρήστη.

• Χρήση των δεδομένων σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ηλεκτρονικά και μη, για να λάβουμε τη γνώμη σας σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία, και

• Ενημέρωσή σας για αλλαγές, σημαντικές εξελίξεις στην πολιτική απορρήτου, νομική ειδοποίηση ή πολιτική cookies.

• Θα πραγματοποιηθεί ανάλυση προφίλ και χρηστικότητας.

• Τα δεδομένα των πελατών ή/και των προμηθευτών θα επεξεργάζονται, στο πλαίσιο της συμβατικής σχέσης που τους συνδέει με την Εταιρεία, σε συμμόρφωση με τις διοικητικές, φορολογικές, λογιστικές και εργατικές υποχρεώσεις που είναι απαραίτητες βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντας μια επιστολή με θέμα “Διαγραφή” στο [email protected]. Σύμφωνα με το LSSICE, η Exit Travel EE δεν εφαρμόζει πρακτικές SPAM, επομένως, δεν αποστέλλει εμπορικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν έχουν προηγουμένως ζητηθεί ή εξουσιοδοτηθεί από τον Χρήστη. Κατά συνέπεια, σε όλες τις ειδοποιήσεις που θα λάβει από τον πάροχο, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει τη ρητή συγκατάθεσή του για να λαμβάνει τις ειδοποιήσεις μας. Δεν θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για οποιονδήποτε άλλο σκοπό εκτός από αυτούς που περιγράφονται παραπάνω και εκτός από νομική υποχρέωση ή νομική απαίτηση.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν κατά την διάρκεια της εμπορικής σχέσης μαζί μας ή μέχρι την άσκηση των δικαιωμάτων σας για ακύρωση, εναντίωση ή περιορισμού της επεξεργασίας. Ωστόσο, θα διατηρήσουμε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες και πληροφορίες κίνησης για μέγιστη περίοδο 2 ετών σε περίπτωση που απαιτείται από τους δικαστές και τα δικαστήρια ή για την έναρξη εσωτερικών ενεργειών που προκύπτουν από την ακατάλληλη χρήση της ιστοσελίδας. Δεν θα αποτελεί αντικείμενο αποφάσεων που βασίζονται σε αυτοματοποιημένες επεξεργασίες που δημιουργούν επιδράσεις στα δεδομένα σας.

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων είναι η συναίνεσή σας που δίνεται για την πραγματοποίηση των αναφερόμενων σκοπών, η οποία θα ζητηθεί κατά τη συλλογή των δεδομένων σας. Η μη παροχή των ζητούμενων προσωπικών δεδομένων ή η μη αποδοχή αυτής της πολιτικής προστασίας δεδομένων έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία εγγραφής, συνδρομής, καταχώρισης ή λήψης πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας. Στις περιπτώσεις που υπάρχει προηγούμενη συμβατική σχέση μεταξύ των μερών, η νομιμοποίηση για την εκπλήρωση των διοικητικών, φορολογικών, λογιστικών και εργασιακών υποχρεώσεων που είναι απαραίτητες σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία θα είναι η προϋπάρχουσα εμπορική σχέση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των μερών.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ
Εάν κάποιος χρήστης εγγραφεί στο ιστολόγιο, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι τα δεδομένα του θα επεξεργαστούν για τη διαχείριση της εγγραφής του στο ιστολόγιο με μια ειδοποίηση ενημέρωσης και θα διατηρηθούν όσο υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνέχιση της επεξεργασίας. Όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο για το σκοπό αυτό, τα δεδομένα του θα διαγράφονται με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλίζεται η ψευδωνυμοποίηση ή η πλήρης καταστροφή. Τα δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, εκτός από την περίπτωση νομικής υποχρέωσης.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ
Εάν κάποιος χρήστης θέλει να συμμετάσχει στα φόρουμ της ιστοσελίδας, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι τα δεδομένα που παρέχονται θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο της συμμετοχής του στην ιστοσελίδα. Οποιαδήποτε εγγραφή ή διαβίβαση προσωπικών δεδομένων που ένας χρήστης παρέχει σε αυτό το φόρουμ υποδηλώνει ότι κατανοεί και αποδέχεται τη Νομική Σημείωση και την Πολιτική Απορρήτου που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα. Τα δεδομένα θα διατηρούνται όσο υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνέχιση της επεξεργασίας και όταν δεν είναι πλέον απαραίτητα για τον σκοπό αυτό, θα διαγράφονται με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλιστεί η ψευδωνυμοποίηση ή η πλήρης καταστροφή. Οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται δημόσια σε άλλους χρήστες του διαδικτυακού φόρουμ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΦΟΡΩΝ
Εάν κάποιος χρήστης επιθυμεί να δημοσιεύσει τη γνώμη του στην ιστοσελίδα, θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι τα δεδομένα του θα χρησιμοποιηθούν για να μοιραστούν προτάσεις, εμπειρίες ή απόψεις σχετικά με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα και για να βοηθήσουμε άλλους χρήστες. Τα δεδομένα θα διατηρούνται όσο υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνέχιση της επεξεργασίας και όταν δεν είναι πλέον απαραίτητο για τον σκοπό αυτό, θα διαγράφονται με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να εξασφαλιστεί η ψευδωνυμοποίηση ή η πλήρης καταστροφή. Οι αναφορές θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα μας. Τα μόνα προσωπικά δεδομένα που θα δημοσιευθούν για τη μαρτυρία θα είναι το όνομά τους.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Η Exit Travel EE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αυτήν την πολιτική για την εκπλήρωση νομοθετικών ή δικονομικών ενημερώσεων.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
Γενικά, οι σχέσεις μεταξύ της Exit Travel EE και των χρηστών των υπηρεσιών τους που υπάρχουν σε αυτήν την ιστοσελίδα υπόκεινται στην Ελληνική νομοθεσία και δικαιοδοσία, στην οποία υποβάλλονται ρητά οι συμβαλλόμενες πλευρές. Τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης θα έχουν δικαιοδοσία να επιλύουν όλες τις διενέξεις που προκύπτουν ή σχετίζονται με τη χρήση της ιστοσελίδας.